Shopping i Halden

I busterudparken var det felleskirkelig barne- og familiefestival i anledning byjubileet.

Gågate

I sentrum av historiske Halden finner du koselige småbutikker i friluft. Byens handlegate starter i gågaten ved den flotte Busterudparken i nord, fortsetter ned over gangbrua og ender på det ærverdige torget på sydsiden. Besøk en av våre spennende restauranter på gjestehavna!

Halden storsenter

Ta turen innom Halden storsenter som er et intimt senter med god atmosfære som ligger sentralt tilknyttet byens gågate. Her finner du varierte utvalg av butikker, blant annet Dressmann, Ark og Cubus. Besøk bakeriet Baker Skoglund eller besøk American Pizza & Desserts på plan 2. Senterets parkeringshus har 200 parkeringsplasser hvor du kan parkere gratis inntil 3 timer. Halden storsenter har åpent mandag-fredag kl. 10-20 og lørdag kl 10-18. Velkommen!

Tista senter

Tista senter ligger i gangavstand til Festningen så vi kan anbefale et besøk hos oss. Vi har flere gode spisesteder både inne og ute: Big Bite, Burger King, Butterfly, Cafe Luna, Tista Sushi & Wok (åpner i midten av juli) og Waynes Coffee.

BARNEAKTIVITET: Hver onsdag kl 12-16 i hele sommer har vi besøk av Piratpappa og har gratis ansiktsmaling for barna. Her kan du også lage plakater å ta med deg på allsangen.

Lik oss på Facebook eller last ned vår APP Tista fordel/TISTAPP. Her legger vi ut det som skjer av aktiviteter og kampanjer.

Tista senteret har åpent aller hverdager kl 10-20 og lørdag kl 9-18. Velkommen til en hyggelig sommerhandel!