Hotell og overnatting

Thon Hotel Halden

DSC_0148
Hotellet ligger idyllisk til ved bryggepromenaden i Halden, med utsikt over indre havn og vakre Fredriksten Festning.

Hotellet har egen restaurant, og på sommeren kan vi tilby en stor uteservering som går helt til bryggekanten.

Thon Hotel Halden har også kurs- og konferanselokaler for totalt 380 personer.

Booking: thonhotels.no/halden

Fredriksten Hotell


Fredriksten Hotell tilbyr overnatting et steinkast fra Allsang arenaen – kun 5 minutters gange unna. Hotellet ligger med flott utsikt over Halden, Iddefjorden og Fredriksten festning og har 57 rom i ulike kategorier; enkeltrom, dobbeltrom, suiter og familierom. Vi tilbyr stor gratis parkering og wifi.

Fredriksten Hotell er medlem av De Historiske Hotell og Spisesteder og legger stor vekt på vertskapsrollen. Hos oss spiser du også en god frokost bestående av kortreise og økologiske råvarer. Hjertelig velkommen!

Kontakt oss på www.fredrikstenhotell.no eller tel: +47 69 02 10 10.

Grand Hotel


Grand Hotel er det eldste hotellet i Halden, og kan dateres tilbake til 1850-tallet. Det ligger i midten av den idylliske festningsbyen, tett på jernbanestasjonen, byens torg og gjestehavnen.

Hotellet ble totalrenovert i 2011 og er et sjarmerende og intimt hotell med 33 rom i en historisk stil, men med moderne fasiliteter.

Velkommen til et hyggelig opphold!

Booking: www.easynetbooking.com

Clarion Collection Hotel Park


Clarion Collection Hotel Park, vårt første hotell i den sjarmerende småbyen som grenser til Sverige. Her bor du i moderne hotellrom med gangavstand til sentrum, nærhet til Høgskolen i Østfold, og ikke minst kjente Fredriksten festning som troner høyt over byen. Vi har også treningsrom, badstue, konferanselokaler og gratis parkering for våre gjester.

Booking: www.booking.com

Andre overnattingsalternativer

For andre overnattingsalternativer: Destinasjon Halden