Hotell og overnatting

Thon Hotel Halden

DSC_0148
Hotellet ligger idyllisk til ved bryggepromenaden i Halden, med utsikt over indre havn og vakre Fredriksten Festning.

Hotellet har egen restaurant, og på sommeren kan vi tilby en stor uteservering som går helt til bryggekanten.

Thon Hotel Halden har også kurs- og konferanselokaler for totalt 380 personer.

Booking: thonhotels.no/halden

Quality Hotel Sarpsborg

qr_sarpsborg_fasade_01
Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, kun 50 min. fra Oslo og ca. 15 min. fra grensen til Sverige og ligger rett ved E6. Hotellet har et stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok samt en stor konferanseavdeling. Ved hotellets restaurant Østfoldstuene kan man nyte en god frokost, lunsj eller middag..

Booking: nordicchoicehotels.com/quality/quality-hotel-sarpsborg

Fredriksten Hotell


Fredriksten Hotell tilbyr overnatting et steinkast fra Allsang arenaen – kun 5 minutters gange unna. Hotellet ligger med flott utsikt over Halden, Iddefjorden og Fredriksten festning og har 57 rom i ulike kategorier; enkeltrom, dobbeltrom, suiter og familierom. Vi tilbyr stor gratis parkering og wifi.

Fredriksten Hotell er medlem av De Historiske Hotell og Spisesteder og legger stor vekt på vertskapsrollen. Hos oss spiser du også en god frokost bestående av kortreise og økologiske råvarer. Hjertelig velkommen!

Kontakt oss på www.fredrikstenhotell.no eller tel: +47 69 02 10 10.

Grand Hotel


Grand Hotel er det eldste hotellet i Halden, og kan dateres tilbake til 1850-tallet. Det ligger i midten av den idylliske festningsbyen, tett på jernbanestasjonen, byens torg og gjestehavnen.

Hotellet ble totalrenovert i 2011 og er et sjarmerende og intimt hotell med 33 rom i en historisk stil, men med moderne fasiliteter.

Velkommen til et hyggelig opphold!

Booking: www.easynetbooking.com