Praktisk informasjon

Lørdag 30.juli:

Lørdagens artister

Secret Garden med Espen Grjotheim og Cathrine Iversen, Blåsemafian, Hagle, ZadeKing, Halva Priset, BobbySocks og SISSEL

På vei ned til Halden kan dere gjerne øve på disse sangene: «Se ilden lyse», «Hjem», «La det swinge», «Bøgda», «Høl i potta», «Den fineste Chevy´n», «Konge på bøgda», «You raise me up», «Trenger en mann», «Den du veit», «Sway», «Ingen er så nydelig som du», «Alle fine damer har en stygg venninne», «Everyone needs a friend», «Sånne som oss» og «Sjørøverne kommer" (med forbehold om endringer)

Tider

Handel- og aktivitetsområdet åpner kl 16.00. Underholdning fra scenen starter ca. kl. 18.00. Publikum med billetter i sone 1 og 2 bes være på plass senest kl 18.00. Etter kl 18:00 begynner vi å fylle tomme stoler. Innspillingen avsluttes ca. kl 21.00.

 

Mat og drikke

Det er mulig å kjøpe mat og drikke (kun alkoholfritt) til rimelige priser på området. Ikke tillatt med medbragt, med unntak av babymat og ved allergier. Ved kjøp av mat og drikke oppfordrer vi publikummerne våre til å betale med Vipps eller kort. Allsang på Grensen ønsker å minimalisere bruken av kontanter.

 

Trafikk

Det kan oppstå stor trafikk inn til Halden, og det kan derfor bli litt kø. Det er derfor lurt å beregne litt ekstra tid.

 

Parkering / maxitaxi / buss

For dere som ikke har forhåndsbestilt parkering eller har HC-bevis, må vi dessverre informere om at parkeringsplassen rundt festningen nå er fullbooket. Det vil ikke være mulig å få drop-in parkering i området rundt festningen, med mindre man har HC-bevis.

Vi har lagt ut helt nye parkeringsbilletter til parkeringsplasser på Høgskolen i Østfold avd. Halden, som ligger på Remmen, ca 5.km fra Fredriksten festning. Vi setter opp busser som transporterer publikummere fra Høgskolen og opp til festningen fra kl 16:00 – 18:00. Adresse til parkeringsplassen på Remmen: Høgskolen i Halden, B R A Veien 4, 1757 Halden. Etter innspillingen vil det blitt satt opp busser som kjører tilbake igjen til Remmen. Link til disse parkeringsbillettene finner du her: Remmen parkering 
Det er også mulig å parkere i byen og gå opp til festningen (NB! ikke anbefalt for rullestolbrukere, da det er svært bratt terreng) Alternativt kan publikum ta taxi fra Havnehagen Gastropub og opp til festningen. Taxiene går derfra hvert 15. minutt fra kl 16:00 og koster kr. 25 pr pers. Halden Taxi setter også opp maxitaxi som går ned til gjestehavna og Halden stasjon etter innspillingene.

Innslipp

Vi har kun unummererte plasser, innenfor 3 soner. Du kan se bort fra nummeret som står på selve billetten, dette er kun for at Ticketmaster skal finne igjen bestillingen, og sier ingenting om hvor man skal sitte på arenaen. Det er kun salg av unummererte plasser i år, og du og ditt følge skal fortsatt kunne sitte sammen, forutsatt at billettene er kjøpt til samme sone, og at dere kommer sammen.

Sone 1 er de fremste sitteplassene i innspillingsområdet, hvor man har best sikt mot scenen.

Sone 2 er sitteplasser litt lenger bak i innspillingsområdet.

Sone 3 er ved siden av, og bak innspillingsområdet. Vi oppfordrer publikummere i denne sonen til å ha med egne stoler / tepper til å sitte på.

Innslipp:
Rundt sone 1 og 2 vil det være satt opp gjerder. Disse gjerdene vil bli fjernet før innspillingen starter.

Bevegelseshemmede:
Publikummerne i rullestol og deres ledsagere / familie vil bli sluppet inn først på innspillingsområdet. De vil bli vist til området for rullestolbrukere.

Sone 1 og 2:
Når det er klart for innslipp inn til innspillingsområdet åpner vi opp og lager 6 innganger i gjerdene langs sone 1 og 2. Fra disse inngangene slipper vi først inn sone 1-publikummere. Og deretter sone 2-publikummere. Det er ikke nødvendig å møte opp tidlig på festningen for å sikre seg best mulig plasser, da det ikke vil bli tilrettelagt kø til dette.

Stolradene og kameragangene i sone 1 og sone 2 er oppmålt slik at det er akkurat er plass til kamera-crew og artister til å passere. Kameracrew kan komme i høy hastighet og det er derfor ikke mulig å plassere barnevogn, rullator eller lignende inne på dette området, da det vil blokkere veiene. Det er heller ikke mulig å bytte en stol med en rullestol, i sone 1 og 2.

Sone 3:
Publikummere i sone 3 kan velge hvor de ønsker å sitte innenfor sin sone. Det vil være mulig å sitte på vollene og de lave murene også.

 

Allsangmerchandise

Det er også mulig å kjøpe flotte t-skjorter, gensere, pledd etc med allsang-logo på arenaen og i en egen butikk, Ravelin-butikken, som ligger i indre festning.
Mer info om hva du kan gjøre i Halden finner du på VisitHaldens hjemmeside

Vi gleder oss til å synge med deg!