Praktisk informasjon

slide2

Arrangementsinformasjon

Ta med familien til et spektakulært TV-show på Fredriksten festning i Halden. Nok en gang skal kjente og kjære, norske og internasjonale artister, dra i gang allsangstemning sammen med publikum på
festningen. Billettene slippes i april / mai. De nummererte plassene går raskt unna, så vær tidlig ute og sikre deg gode plasser i sommer.

Innspillingsdager

Det er 7 innspillinger i 2019:
Onsdag 24.06
Onsdag 01.07
Onsdag 08.07
Onsdag 15.07
Onsdag 22.07
Onsdag 29.07
Onsdag 05.08

Billettsalg

Billettene ligger ute for salg på Ticketmaster ticketmaster.no / 815 33 133.

Artistlister slippes ut vår 2020.

Lokalt i Halden kan billetter kjøpes hos Thon Hotel Halden og i en egen billettluke på Fredriksten festning. Billett-teltet åpner på festningen onsdager kl 16.00.

Sitteplasser

Det er mulig å kjøpe både nummererte plasser foran scenen og unummererte ståplasser til innspillingene. Ved kjøp av unummerert ståplass kan du velge å sitte på gresset eller kjøpe/ leie stoler på arena.

Billettyper

Ingen refusjon av kjøpte billetter. Ingen aldersgrense.

Sitteplass parkett sone 1350,- ink.avg.
Barn: 2- 12 år sone 1245,- ink.avg.
Sitteplass standard sone 2295,- ink.avg.
Barn: 2- 12 år sone 2190,- ink.avg.
Unummerert ståplass sone 3
voksen
220,- ink.avg.
Barn: 2- 12 år unummerert
ståplass sone 3
120,- ink.avg.
Barn under 2 år (uten stol, sitter
på fanget på det nummererte
området)
Gratis
Rullestolplasser på tilpasset
rampe
Voksne 220,- ink.avg. Barn: 120,-
ink.avg.
Grupper min. 10 personer:30,- Rabatt pr. billett. Gjelder alle
billettkategorier. Kjøpes via
Ticketmaster gruppeavdeling:
815 33 321

Dagsplan

Innslipp til handel- og aktivitetsområdetkl: 16:00
Innslipp innspillingsområdetkl: 18:00
Underholdning fra scenen starterkl: 18:15
Publikum på være på plass senest

(NB: Publikum som ikke er på plass innen kl 18:45
risikerer å miste plassen på det nummererte
området)
kl: 18:45
Innspillingsstartkl: 19:15
Innspillingen avsluttes ca.kl: 21:00
Varighet: ca 3 timer inkludert pause

Bevegelseshemmede og ledsagere

Arrangementet er tilrettelagt med egen rampe for bevegelseshemmede i rullestol og gratis stol(er) for ledsager(e) ved siden av. Billetter kjøpes gjennom Ticketmaster på tlf.: 815 33 133. Andre som har behov for ledsager, men ikke sitter i rullestol, kan booke ordinære nummererte stoler. Ledsager med gyldig ledsagerbevis kan booke nummerert stol for kr 65,- inkl. avgift.

Ved fremvisning av Parkeringstillatelse for forflytningshemmede, vil det ikke være nødvendig å reservere p-plass i forkant. Forflytningshemmede parkerer gratis på den øverste parkeringsplassen, som er nærmest festningen. Det er ca 250 m fra den øverste p-plassen til publikumsplassene inne på festningen.

Last ned Allsang på Grensen appen


Her vil du kunne lese mer om hva du kan gjøre i Halden, spisteder, overnattingsmuligheter og hyggelige aktiviteter. Her vil du også kunne finne sangtekstene noen dager før hver innspilling.

Parkering

Det er parkeringsmuligheter på festningen og området rundt. Egne parkeringsvakter viser til ledige plasser. Parkering her koster 100,-. Forhåndskjøpt på Ticketmaster koster 80,-.

Ved betaling av parkering oppfordrer vi publikummerne våre til å betale med Vipps eller kort. Allsang på grensen ønsker å minimalisere bruken av kontanter.

Det er også mulig å gå fra byen og opp til festningen. Alternativt kan publikum ta taxi fra Kongens Brygge og opp til festningen. Taxiene går derfra hvert 15.minutt fra kl 16.00 og koster kr. 25 pr pers.

Hvordan komme på TV?

TV 2 filmer ofte nærbilder av publikum som smiler og synger, gjerne med ansiktsmaling, blomsterkranser, kule solbriller, morsomme plakater, barn som danser, forelskede par, fine hatter, vakre sommerantrekk osv. TV 2 filmer fra alle vinkler med hele 8 kameraer, og kanskje fanger de inn akkurat deg? Følg med på TV sendingen dagen etter, så får du se.

Sangheftet

Dagens sanghefte deles ut til publikum og er inkludert i billetten. Sangheftet inneholder redaksjonelt innhold med informasjon om artistene og programlederne, praktisk informasjon til publikum, samt sangtekstene.

Paraply forbudt under innspillingen

Hvis det skulle bli regn, kan du bruke regntøy, eller du kan kjøpe en regnponcho på arena. Det er ikke anledning til å bruke paraplyer under innspillingen.

Mat og drikke

Det er mulig å kjøpe mat og drikke (kun alkoholfritt) til rimelige priser på området. Ikke tillatt med medbragt. Ved kjøp av mat og drikke oppfordrer vi publikummerne våre til å betale med Vipps eller kort. Allsang på grensen ønsker å minimalisere bruken av kontanter.

Allsangmerchandise

Det er også mulig å kjøpe flotte t-skjorter, gensere, pledd etc med allsang-logo på arenaen. Fanwear AS har en egen nettbutikk hvor du finner allsangeffekter, og vi anbefaler alle om å bestille i forkant via allsangpagrensen.no eller Fanwear.no. Da slipper du kø og har tilgang på gode tilbud for hele familien.

Røyking

Røyking er kun tillatt på anviste plasser i utkanten av området.

Toaletter

Det er toaletter på området og noen av disse er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Hunder

Dersom hunden er med på ferie og du ikke har noen som kan passe den, er det best plass og minst lyd helt bakerst på arena på området for unummererte plasser.

Barnevogn

Det er ikke plass til barnevogn i området med nummererte plasser foran scenen, da de vil kunne komme i veien for kameraene. Barnefamilier med vogn bes plassere vognen på anviste plasser og ha
barnet på fanget eller kjøpe unummererte plasser.

Allsang på Grensen på Facebook

Bli medlem av Allsang på grensen på Facebook og kom med forslag til hvilke artister og sanger du ønsker å se og høre.

Veibeskrivelse til Fredriksten festning

E6 - fra Oslo eller Gøteborg – ta av fra E6 mot Halden, det er ca 10
km fra E6 til Festningen

Villmarksveien (Rv. 21; Trondheim - Halden)
Blå-grønne-veien (Rv. 22; Rakkestad - Halden - Hällevadsholm)

Google Maps:

Klikk her for dagsprogram