Byen og kommunen

Enten du bor her, har lyst til å besøke oss, eller vurderer å skape noe nytt her – så har
Halden mye å by på.

Halden er inngangsporten til Norge, strategisk plassert mellom en nydelig skjærgård på den ene siden og de store skogene og innsjøene på den andre. Halden er en historisk by plassert ved foten av Fredriksten festning – en av landets mest besøkte turistattraksjoner.  I utstrekning er Halden den største kommunen i Østfold. Det gir muligheter for mange opplevelser.

Det bor over 30.000 mennesker i Halden. Vi har plass til deg også.

En by i utvikling

Halden er en by i utvikling. Flere store aktører innen næringslivet i Halden er verdensledende i sine nisjer. Teknologi, forskning og industri står sentralt. Halden kommune samarbeider tett med næringslivet. Det gjør vi for å bidra til at Halden fortsatt skal være et foretrukket sted å etablere næringsvirksomhet.

Halden er en by hvor det skjer mye – både innen kultur og idrett. Halden kommune vil at det skal være enkelt å arrangere i Halden.

  • Klikk her for å se informasjon for arrangører

På jobb for deg

Halden kommune er til for alle som bor her. I overkant av 1700 personer jobber i Halden kommune for å for å gjøre byen litt bedre hver dag. Det er kommunens oppgave å tilby tjenester og forvalte myndighet.

 

Comments are closed.